Gratis fragt på ordre over 2000
| Levering på 2-3 dage (pånær enkelte produkter)
0 - 0.00 kr.
No products in the cart.
Gratis fragt på ordre over 2000

SVEBA DAHLEN – P602HT / HØJTEMP PIZZAOVN – 500°C / 932°F

3,790.00 kr. Ekskl. moms

Tilgængelig på restordre

Originalt produkt

100% originalt produkt, der dækkede garanti fra leverandøren.

Egen teknisk afdeling

Så er vi her for at løse problemerne og realisere dine projekter.

Lagervarer sendes 3-7 dage

Dine ordrer sendes problemfrit mellem landene.

100% Sikkerhed

Dine betalinger er sikre med vores private sikkerhedsnetværk.

Beskrivelse

Denne High Temp pizzaovn bager pizza Napolitana, pitas, lavash og fladt brød på kun 60 – 120 sekunder (afhængig af topping) uden bekymringer omkring brænde eller røggasser. Sveba Dahlen højtemperatur pizzaovn er udstyret med ægte italienske Biscotti di Sorrento pizzasten, traditionelt fremstillet i Italien. Disse sten kombineret med den meget jævne fordelte varme på 500°C / 932°F er hemmeligheden bag succesen med den skandinaviske elektriske højtemperatur pizzaovn. Ovnen tilbyder et fleksibelt pizzakoncept, da den fås med op til to højtemperaturdæk med plads til op til 6 napolitanske pizzaer ad gangen pr. dæk.

Stenene, det højeffektive varmeelement, det keramiske glas i lågen og det robuste design gør Sveba Dahlen High Temp pizzaovn til en af ​​de mest energieffektive og pålidelige højtemperaturovne på markedet.

Da ovnen er udstyret med en automatisk Turbo start-funktion, stiger varmen hurtigt til indstillet temperatur. Dette er praktisk for pizzakokken, som kan fokusere på at bage lækre pizzaer i stedet for tekniske problemer. Med den programmerbare ugetimer er det muligt at planlægge alle ugens dage. Pizzaovnen vil blive klargjort og forvarmet, når pizzakokken ankommer til restauranten. Pizzaovnen er også hurtig og klar til at bage på 30 minutter, hvis ugeplanen ikke er forudindstillet.

Pizzaovnen er desuden udstyret med energieffektive LED-lyskilder i venstre side inde i ovnrummet. Tilpasset til bagning ved høje temperaturer.

Husk at bagning af pizzaer ved høje temperaturer kræver en dej med rigeligt vand, vi anbefaler ca. 60-70 %, med fintmalet Tipo 00 mel.

Med en perfekt dej vil denne højtemperatur pizzaovn give overlegen kapacitet og perfekt bagesmag til en mere velsmagende pizza, der kan sammenlignes med en autentisk napolitansk pizza, bare uden brænde eller flydende gasser!

Tekniske specifikationer
Dej til bagning af pizza ved høje temperaturer
Husk, at bagning af en napolitansk pizza ved højere temperaturer kræver en dej med rigeligt vand – vi anbefaler ca. 60-70 % – med fintmalet Tipo 00 mel.

Pizza High Temp P601HT – 1 dæk ovn P602HT – 2 dæk ovn
Maksimal bagetemperatur 500°C / 932°F 500°C / 932°F
Bageflade 0,76 m2 2 x 0,76 m2 = 1,52 m2
Bageområde (stenild) mm B×D 1065 x 715 mm 2 x 1065 x 715 mm
Kapacitet pizza Ø 35 cm 6 pizzaer 12 pizzaer
Sikring (amp) 25A 50A
Effekt 12,5 kW / 13,6 kW** 25,0 kW / 27,2 kW**
Udvendige mål BxHxD 1475 x 1725 x 1010 mm 1475 x 1825 x 1010 mm
Indvendige mål BxHxD 1070 x 169 x 725 mm 2x 1070 x 169 x 725 mm
Døråbningshøjde 140 mm 140 mm
Aftrækskanal, Ø 125 mm* 100-125 m3/h 120-150 m3/h
Vægt 300 kg 420 kg
Benhøjde 1000mm 930mm
*Forbindelsesdiameter
**Gælder for model 3x415V+N

tilslutningskabel
3m kabel medfølger. handske,
‘plug and play’ inkluderet i
model 3x400V+N, 3x415V+N.

Anbefalet sikring
Ampere pr. sikring varierer med den elektriske netværksspænding.

ventilationstilslutning
Kun én tilslutning på Ø 125.
Direkte tilslutning anbefales, da der er indbygget strømafbrydelse for et bedre arbejdsmiljø.
Luftstrøm:
1 dæk, max 100–125 m3/t.
2 dæk, max 120–150 m3/t.

Etableringsgebyr kr. 2.000,- + moms
Løbetid 36 mdr.
Udbetaling kr. 0,-
Depositum kr. 0,-
Forsikring af udstyret er inkluderet i ydelsen
Ydelserne opkræves kvartalsvis forud
Restværdi 10%
Ydelse pr. måned : 3790 + moms

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SVEBA DAHLEN – P602HT / HØJTEMP PIZZAOVN – 500°C / 932°F”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *