Gratis fragt på ordre over 2000
| Levering på 2-3 dage (pånær enkelte produkter)
0 - 0.00 kr.
No products in the cart.
Gratis fragt på ordre over 2000

Milan Toast – KONTAKTGRILL SQUARED – R/R –

SKU : 016020

4,750.00 kr. Ekskl. moms

Originalt produkt

100% originalt produkt, der dækkede garanti fra leverandøren.

Egen teknisk afdeling

Så er vi her for at løse problemerne og realisere dine projekter.

Lagervarer sendes 3-7 dage

Dine ordrer sendes problemfrit mellem landene.

100% Sikkerhed

Dine betalinger er sikre med vores private sikkerhedsnetværk.

Beskrivelse

MADLAVNINGSOVERFLADE  :  35 x 35 cm
DIMENSIONER  :  38 cm x 48 cm x 17 cm
STRØMFORBRUG  ;  2,90 Kw
24 kg

 

Produkt information:

Ribbet bundplade, Ribbet topplade

Kogeflade 35 cm x 35 cm

Professionel støbejerns kontaktgrill med rustfri stålstruktur og  firkantede støbejernsplader , lavet med speciel overflade keramisk belægning , der gør plader meget modstandsdygtige over for syrer, salt og korrosion, samt tillader høje temperaturer .  

Støbejernsplader er kendt for deres varmetilbageholdelsesegenskaber og vil tillade hurtige opvarmningstider og fremragende varmetilbageholdelse for at levere de effektive og ensartede tilberedningsresultater, der er nødvendige i en hurtig bevægelse af mad. Denne panini-grill er en etableret favorit, ikke kun til tilberedning af panerede og panini-produkter, men også til at grille bøf, kød, fisk, grøntsager og æg ved høje temperaturer, sandwich, wraps, kylling og grøntsager.

Denne elektriske grill er den bedste grill til storkøkkener: den er meget nem at bruge med sin selvbalancerende topplade med justerbart lukketryk til madens tykkelse og fedtdræning i den nederste del. Madlavningen er ensartet takket være de langtidsholdbare varmeelementer i rustfrit stål, temperaturen kan justeres med rustfri ståltermostat op til 300° C. , tænd/sluk-knap med orange pilotlampe, ergonomisk soft-touch-knap. Denne elektriske grill er desuden udstyret med en praktisk, opvaskemaskinesikker fedt-/drypbakke og er nem at bruge med den medfølgende rensebørste.

Denne elektriske grill er kommercielt bygget til at opfylde kravene fra restauranter og caféer. Kraftig i konstruktion, gennem brug af rustfrit stål og bearbejdede færdige støbejerns kogeplader.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Milan Toast – KONTAKTGRILL SQUARED – R/R –”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *